Idei Strandfoglaló akciónk lejárt, de látogassa meg oldalunkat jövő tavasszal is, amikor újabb kedvezményes balatoni ajánlatokkal és számtalan nyereménnyel várjuk Önt!
Addig is keresse aktuális akcióinkat a www.danubiushotels.hu oldalon!
Strandfoglaló videó
Nyerteseink

ADATKEZELÉS

1. Az adatkezelő neve:
Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

2. Az adatkezelő címe:
Székhelye: 1051 Budapest, Szent István tér 11., cégjegyzékszáma: 01-10-041120, adószám: 10219522-2-44

3. Az adatkezelő elérhetősége:
Telefon: +36 1 889 9999
Fax: +36 1 889 4111
E-mail: info@danubiushotels.com
reservations@danubiushotels.com

4. Az adatkezelés jogalapja:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

5. A kezelt adatok köre:
a www.strandfoglalo.hu oldalra és a Danubius Hotels Group Facebook rajongói oldalára vonatkozóan.
A www.strandfoglalo.hu oldal felhasználói önkéntes és határozott hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a rendszer rögzítse az alábbi adataikat: név, e-mail cím
A Visit Balaton Facebook-oldalának rajongói önkéntes és határozott hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a rendszer rögzítse az alábbi adataikat: név, e-mail cím

6. Az adatkezelés célja: A Danubius Hotels Group nyereményjátékain történő részvétel a Strandfoglaló akción belül 2011.02.11. - 2011.03.31. közötti időszakban.
A regisztráló hozzájárul, hogy adatai a Danubius Zrt. adatbázisába kerüljenek és azokat a Danubius Zrt. saját marketingtevékenysége céljából a hozzájárulás érintett általi visszavonásáig felhasználja, és ennek keretében a pályázót elektronikus levélben megkeresse és részére kereskedelmi ajánlatokat küldjön.
Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.

Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a regisztráltak előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

7. Az adatkezelés időtartama:
Az adatokat kizárólag addig kezeli az adatkezelő, ameddig a Strandfoglaló akcióban résztvevő regisztráltak úgy nem nyilatkoznak, hogy kérik a regisztráció törlését a kapcsolattartó email címen. Ekkor az adatkezelő eltávolítja az összes személyes adatot a szerveréről.

A törlési igényt e-mailben a hirlevel@danubiushotels.com címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Törlés esetén az adatok nem állíthatóak helyre.

A Szervező nem vállal felelősséget a pályázók téves adatszolgáltatásáért, elveszett regisztrációkért, valamint technikai problémákért.

8. Jogérvényesítési lehetőségek:
A Strandfoglaló akciójába regisztráltak jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is (dr. Jóri András adatvédelmi biztos, 1051 Budapest, Székhely: Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40.)